5 december 2017: Kristina Issa & Magdi Saleh

Kristina Issa

För 3 år sedan hade Kristina Issa en bejublande releasefest hos oss på Klubb Kom In och vi är så glada över att få ha dom tillbaka!

2014 släpptes deras första EP ”Afraid of Whales” som såldes slut flera gånger. Bandet hade då bara funnits i ett år men redan hunnit spela över hela Sverige. Ett år senare började en ettårig turne med föreställningen ”Arabic Spring” som bland annat spelades på Storan här i Göteborg. Föreställningen mynnade sedan ut i en skiva som spelades in på Tambourine Studios och släpptes i maj i år.

Denna kväll vill bandet bjuda på helt nyskriven musik som inte finns ute ännu så detta vill du inte missa!

Kristina Issa – Sång, Harpa, Nord Stage
Emil Blommé – Trummor
Malte Zeberg – Kontrabas
Sofia Andersson – Barytonsax, Kör
Fredrik Brändström – Synthar

Magdi Saleh

”Jag önskar jag kunde ta en kniv och skära bort allt”

Magdi Saleh är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö 2013-2016. Flitigt sysselsatt sedan examen med kortfilmer, ljudböcker och arbete på teatrar runt om i Sverige. Bland annat har man kunnat se honom i den omdebatterade Jihadisten på Göteborgs Stadsteater.

”Med slutna ögon kan ingen se” är hans nyskrivna monolog om mötet med hetsätning, bulimi, självsvält och ensamhet. Att förlora kontrollen över sitt liv och kapitulera inför en sjukdom. Att vara ur stånd att söka hjälp och inte veta om man någonsin blir frisk. En berättelse om livets tillkortakommanden.

Magdi kommer denna kväll framföra utdrag ur monologen.