9 feb: The Moth + Out to Semla Orchestra + SaraPirat

Välkommen till säsongspremiären av Klubb Kom In och en deep dive ner i två sjukt spännande musikaliska akter!

THE MOTH

Som en Lynchesk resa in i en surrealistisk, drömsk undervärld utan regler, där skuggorna växer sig stora och någon plötsligt andas skrämmande nära. The Moth, som den mesta improvisationsmusik, bör upplevas live. Likt en käftsmäll och ett dynamiskt fyrverkeri av konsonanter, knaster och blipblops ligger spänningen med deras framträdande i ovissheten om vad som komma skall.

När Erika Angell och Martin Öhman först bildade The Moth för över ett decennium sedan, framträdde de akustiskt på sång och trummor, men precis som malar gör, har de genom åren transformerats. En efter en adderades pedalerna och de började experimentera med
processade och elektroniska ljud. Ur det arbetet föddes en explosiv och futuristisk musik med det signifikativa sound som sedan dess har kommit att identifiera duon.

Lyssna!
https://themothsweden.bandcamp.com/

OUT TO SEMLA ORCHESTRA

Mjuk, rund och omsorgsfullt täckt med frostigt socker. Under en gigantisk klick grädde döljer sig en söt kärna.

OTSO är en akustisk kvartett bestående av röst, trombon, barytonsaxofon och kontrabas. Genom originella kompositioner och arrangemang söker bandet efter smakens kärna. Genom musikaliskt experimenterande av degiga texturer, sockriga toppings och lager av vispad grädde skapar de möjliga vägar att fantisera och upptäcka.

Katrien Hermans – kontrabas
Maria Palmqvist – röst
Gustav Davidsson – trombon
Henrik Büller – barytonsaxofon

Lyssna!

SARAPIRAT (Utställning)

Kvällens konstnär är Sara Wahlmark som är utbildad modist med gesällbrev. Att göra tradition till något modernt och blandningen mellan det klassiska och lekfulla tilltalar henne när hon tillverkar sina hattar. Hon har ateljéplats på Skräddarns Hus, Kaserntorget 8 i Göteborg.

https://www.facebook.com/SaraPirat-134237263319980/

Entré: 100 kr
♥ Medlemmar i IMPRA: 50 kr
Du betalar inträdet i baren så både kort och kontanter funkar!

Insläpp: 19:00
Musiken börjar: 20:00

Mat och dricka finns att köpa, det får inte medtagas något in på FOLK.

Tillgänglighet: FOLK ligger i markplan, det finns också en tillgänglighetsappanpassad toalett på samma våning.

Kvällen görs i samarbete med Sensus.